Ειρήνη Γερμπανά

Σύντομο Βιογραφικό:

Η Ειρήνη Γερμπανά κατέχει δίπλωμα στη συμβουλευτική ψυχικής υγείας και Μεταπτυχιακό δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ομαδική Ψυχοθεραπεία κατά Irvin Yalom και τα Σχεσιακά Δυναμικά της Ομάδας (Ινστιτούτο Σχεσιακής & Ομαδικής Ψυχοθεραπείας – ΙΣΟΨ). Είναι ειδικευόμενη στη Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία (ΙΣΟΨ) και υπό Ψυχαναλυτική Εκπαίδευση (online) στο Tampa Bay Institute for Psychoanalytic Studies (Florida). Είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης & Ψυχοθεραπείας (IARPP) και της Αμερικανικής Ένωσης Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (AGPA).

Είναι επίσης πτυχιούχος λογοθεραπεύτρια του τμήματος λογοθεραπείας του ΤΕΙ Πάτρας. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές με ειδίκευση στην Παθολογία Φωνής στο University College του Λονδίνου. Είναι συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (πρώην ΑΤΕΙ Πελοποννήσου) από το 2011. Έχει υπάρξει εισηγήτρια σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με προφορικές και γραπτές ανακοινώσεις ενώ έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή, μετάφραση και επιμέλεια επιστημονικών βιβλίων στον τομέα της λογοπαθολογίας.

Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια σε προγράμματα Θεατρικών Σπουδών, Δημιουργικής Γραφής και Βιοπληροφορικής-Νευροπληροφορικής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  • E-mail:

Περισσότερες Πληροφορίες