Ψυχοθεραπεία χαμηλού κόστους με Ειδικευόμενους

Η ψυχοθεραπεία χαμηλού κόστους αποτελεί μια κοινωνική προσφορά της Διοίκησης ΙΣΟΨ με την αμέριστη συμπαράσταση του Τμήματος Ειδικευόμενων Ψυχοθεραπευτών μας.

Οι συνεδρίες αναλογούν σε 25 € έκαστη εβδομαδιαία, ή 35 € ανά δεκαπενθήμερο, για τα πρώτα 30 ραντεβού και διαρκούν 45 λεπτά. Μπορούν να διεξαχθούν και διαδικτυακά ειδικότερα αν βρίσκεστε στο εξωτερικό ή εκτός Αθήνας. Οι συνεδρίες διεξάγονται με Ειδικευόμενους Ψυχοθεραπευτές του ΙΣΟΨ. Αυτό σημαίνει ότι οι Ειδικευόμενοι είναι συνήθως Ψυχολόγοι, Ψυχίατροι, Κοινωνικοί Λειτουργοί με νόμιμη άδεια από το κράτος και εξειδικεύονται εντός  ΙΣΟΨ στα διάφορα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών όπου υποχρεούνται να κάνουν πρακτική άσκηση υπό Εποπτεία.

Η Εποπτεία είναι μια διαδικασία στην οποία ένας λιγότερος έμπειρος συνάδελφος εποπτεύεται από έναν εμπειρότερο με σκοπό την δεοντολογική εξάσκηση του ψυχοθεραπευτικού λειτουργήματος υπέρ του θεραπευόμενου και την γνωστική εμβάθυνση επί του αντικείμενου από τον Ειδικευόμενο. Όλοι οι Επόπτες μας είναι κορυφαίοι στον τομέα τους με εξαιρετικά εξειδικευμένη Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση και μακρόχρονη εμπειρία.

Οι κατηγορίες που δύνανται να ζητήσουν από το ΙΣΟΨ ψυχοθεραπευτικές συναντήσεις χαμηλού κόστους είναι κατά βάση οι παρακάτω , ενθαρρύνουμε ωστόσο και άλλους ενδιαφερόμενους να διεκδικήσουν αυτήν τη δυνατότητα :

  • Μακροχρόνια άνεργοι
  • Ασθενείς με αυτοάνοσα νοσήματα
  • Συγγενείς και φιλικά πρόσωπα υπαρχόντων ασθενών μας
  • Μετανάστες που γνωρίζουν να μιλούν Ελληνικά ή Αγγλικά
  • Άτομα που ενδιαφέρονται για Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία της Σύγχρονης/ Σχεσιακής κατεύθυνσης με 2-5 ραντεβού την εβδομάδα