Ψυχοθεραπεία χαμηλού κόστους με Ειδικευόμενους

Η ψυχοθεραπεία χαμηλού κόστους αποτελεί μια κοινωνική προσφορά της Διοίκησης ΙΣΟΨ με την αμέριστη συμπαράσταση του Τμήματος Ειδικευόμενων Ψυχοθεραπευτών μας.Η παρακάτω ανακοίνωση αφορά διαρκή κοινωφελή προσφορά του Ινστιτούτου Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας μέχρι εξάντλησης των διατιθέμενων θέσεων παράλληλης θεραπείας (ταυτόχρονης ατομικής και ομαδικής ψυχοθεραπείας). Η έναρξη των θεραπειών ατομικής και ομαδικής αφορά στον Ιανουάριο Φεβρουάριο 2023, ωστόσο η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να γίνει από τώρα καθώς τηρείται αυστηρά η λίστα προτεραιότητας.

Η Εποπτεία είναι μια διαδικασία στην οποία ένας λιγότερος έμπειρος συνάδελφος εποπτεύεται από έναν εμπειρότερο με σκοπό την δεοντολογική εξάσκηση του ψυχοθεραπευτικού λειτουργήματος υπέρ του θεραπευόμενου και την γνωστική εμβάθυνση επί του αντικείμενου από τον Ειδικευόμενο. Όλοι οι Επόπτες μας είναι κορυφαίοι στον τομέα τους με εξαιρετικά εξειδικευμένη Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση και μακρόχρονη εμπειρία.

Χορηγούµε 30 ατοµικές συνεδρίες σε κάθε ενδιαφερόμενο /η στο κόστος των 10 € ανά φορά εάν είναι εβδομαδιαίες ή στα 15 € ανά φορά αν διεξάγονται κάθε 2 εβδομάδες . Οι συνεδρίες διεξάγονται διαδικτυακά ή διά ζώσης µε ειδικευόµενους του Τµήµατος Σχεσιακής Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας, οι οποίοι εποπτεύονται από έµπειρους Επόπτες του Ινστιτούτου µας.

Επίσης χορηγούμε θέσεις σε ομαδική θεραπεία η οποία γίνεται διαδικτυακά ή διά ζώσης. Προσφέρουµε στην εκπληκτική τιµή των 40 ευρώ ανά µήνα οµαδική θεραπεία για εβδοµαδιαία οµαδική θεραπεία µιάµισης ώρας σε σταθερή µέρα και ώρα απογευµατινή ,καθηµερινές για τους πρώτους πέντε µήνες. Μετά το πέρας των πέντε µηνών η τιµή διαµορφώνεται στα 70 ευρώ ανά µήνα . Οι συνεδρίες διεξάγονται διαδικτυακά µε ειδικευόµενους του Τµήµατος Οµαδικής Ψυχοθεραπείας, οι οποίοι εποπτεύονται από έµπειρους Οµαδικούς Ψυχοθεραπευτές του Ινστιτούτου µας.

Η προσφορά δεν ισχύει για τρέχοντες/ πρώην θεραπευόμενους μας ούτε για οποιοδήποτε έχει λάβει προσφορά μας στο παρελθόν. Η προσφορά ισχύει για ταυτόχρονη ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία αποκλειστικά . Στην περίπτωση που κάποια από τις δυο θεραπείες σταματήσει ,σταματάει όλη η χορήγηση της προσφοράς. Μετά τις πρώτες 6 ατομικές συνεδρίες και μέχρι την συμπλήρωση των 15 ατομικών συνεδριών θα πρέπει να έχετε ξεκινήσει και ομαδική θεραπεία.

Οι κατηγορίες που δύνανται να ζητήσουν από το ΙΣΟΨ ψυχοθεραπευτικές συναντήσεις χαμηλού κόστους είναι κατά βάση οι παρακάτω , ενθαρρύνουμε ωστόσο και άλλους ενδιαφερόμενους να διεκδικήσουν αυτήν τη δυνατότητα :

  • Μακροχρόνια άνεργοι
  • Ασθενείς με αυτοάνοσα νοσήματα
  • Συγγενείς και φιλικά πρόσωπα υπαρχόντων ασθενών μας
  • Μετανάστες που γνωρίζουν να μιλούν Ελληνικά ή Αγγλικά
  • Άτομα που ενδιαφέρονται για Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία της Σύγχρονης/ Σχεσιακής κατεύθυνσης με 2-5 ραντεβού την εβδομάδα

Όσοι/ες θέλετε να συµµετάσχετε ομαδική και ατομική ψχοθεραεπεία διαδικτυακά /δια ζώσης , συµπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρµα .

https://forms.gle/EBHi4yCLHYYwc3cR9